PROMOTIE!

25% reducere pentru fiecare check-in!

https://www.facebook.com/terapiipentrudurere
Oferta valabila de fiecare data cand check-in, pentru toate servicile solicitate.
021 3372818
0728 820 939
0742 010 097

Presopunctura (drenaj limfatic)

servicii-terapii-complementare-presopunctura-drenaj-limfatic-terapie-durere

Ce este?

       Presopunctura este o tehnica speciala de masaj (realizata manual sau cu ajutorul aparatelor) ce contribuie la drenarea limfei din canalele periferice catre marea vena limfatica si canalul toracic.

De ce este incredibil de importanta o circulatie buna a limfei ?

       Pentru ca celulele sistemului limfatic reprezinta “livratorii de mancare”, aducand restul celulelor substantele nutritive de care au nevoie, si  “gunoierii” corpului uman, adica colecteaza elementele nefolositoare sau daunatoare corpului si le conduc spre “statiile de epurare”. Imaginati-va cum ar fi lumea fara livratori si fara gunoieri : o lume slabita, murdara, toxica, putrezita ! Fara sistemul limfatic, asa ar fi si corpul uman  si , bineinteles, s-ar observa o crestere in greutate, mai exact, fara sistemul limfatic, organismul s-a umfla ca un balon.

Ca sa putem sa avem grija sa nu se intample asta, trebuie, in primul rand, sa aflam din ce cauze apar probleme la nivelul sistemului limfatic.

Care sunt cauzele problemelor de circulatie?

       Printre factorii care tulbura buna circulatie a limfei se numara: stresul prelungit, sedentarismul, pozitia incorecta sau statul prea mult pe scaun, depunderile adipoase sau celulitice, interventiile chirurgicale, afectiunile cardiac, pulmonare, renale si endocrine.

Cum se remediaza?

       Pentru buna circulatiei a limfei, in afara exercitiilor fizice si a unei alimentatii echilibrate care sunt indispensabile , recomandata este si presopunctura supranumita si “moartea celulitei”.
       La centru nostru  drenajul limfatic poate fi efectuat nu numai de tehnicienii maseuri, ci si de un aparat special, ce foloseste o tehnologie avansata, asigurand un drenaj limfatic corect adaptat fiecarei persoane. Procedura este simpla si placuta si consta in aplicarea unor presiuni usoare la nivelul ganglionilor limfatici (picioare, brate, burta).

Care sunt beneficiile?

Prin aceasta terapie se obtin numeroase beneficii , de care speram sa va bucurati si dumneavoastra, cum ar fi:

- Facilitarea eliminarii lichidelor in exces
- Intensificarea prin masaj a curentului limfatic de pana la 10-15 ori
- Deosebit de importanta in procesul de slabire
– Reduce depunerile de grasime si celulita
- Detoxifierea organismului
- Reducerea edemelor
- Stimularea sistemului imunitar
- Relaxanta

Cum se desfasoara tratamentul?

       Trebuie urmarita o schema intocmita de specialistul centrului in functie de fiecare in parte, de nevoi si de obiective. In general, recomandam o sedinta cel putin o data pe saptamana, timp de minim 2 luni. Frecventa poate varia, in functie de pacient, de la o sedinta la 4 zile la o sedinta la 10 zile.

In procesul de slabire, pentru rezultate ideale se recomanda presopunctura impreuna cu electrostimularea.