PROMOTIE!

25% reducere pentru fiecare check-in!

https://www.facebook.com/terapiipentrudurere
Oferta valabila de fiecare data cand check-in, pentru toate servicile solicitate.
021 3372818
0728 820 939
0742 010 097

servicii-masaj-terapeutic-relaxare

Concept

      Masajul este, prin definitie, un procedeu de actiune mecanica pe care terapeutul il efectueaza asupra tesuturilor corpului pacientului cu ajutorul mainilor sau unor aparate speciale, capabil sa produca efecte fiziologice si terapeutice ale organismului.
Echipa noastra considera ca prin masaj de poate face mai mult de atat. Credem in legatura sensibila dintre gandire si mainile noastre, in puterea lor. Credem in importanta relatiei terapeut-pacient, si mai ales, stim ca putem readuce starea de bine si vitalitatea in viata pacientilor nostri, si ca, astfel , ii ajutam sa fie in armonie cu ei insisi, in armonie cu viata !

      Masajul are efecte pozitive semnificative asupra intregului organism: asupra corpului, mintii si sufletului, asadar creste puterea energiei vitale a fiecarui pacient.

Masajul reprezinta o arta terapeutica de mii ani, fiind printre primele metode de tratament, eficienta pentru prevenirea bolilor, imbunatatirea calitatii vietii si incetinirea proceselor de imbatranire. Cercetari stiintifice au demonstrat pe baza cunostiintelor de fizica cuantica ca mainile omului au o influenta binefacatoare si vindecatoare  asupra animalelor si plantelor, datorata schimbului de informatii si energie.