PROMOTIE!

25% reducere pentru fiecare check-in!

https://www.facebook.com/terapiipentrudurere
Oferta valabila de fiecare data cand check-in, pentru toate servicile solicitate.
021 3372818
0728 820 939
0742 010 097

Masajul de relaxare

servicii-masaj-masajul-de-relaxare-terapie-durere

Masajul de relaxare este un masaj al intregului corp, care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si generarea unei stari bune generale.
Masajul de relaxare se efectueaza de catre terapeutii nostri cu uleiuri sau creme parfumate, conform aromaterapiei, intr-o ambianta placuta, cu muzica in surdina ce stimuleaza starea de bine si relaxarea.

      Masajul de relaxare este o terapie minunata recomandata oamenilor de toate varstele, de la nou-nascuti si pana la persoane de varsta a treia, mai ales celor dintre dumneavoastra aflati intr-o stare de stres acuta.

 

Cei mai multi dintre noi cunoastem simptomele psihice determinate de stres precum nervozitate, anxietate, iritabilitate, sentiment constant de graba, depresie, nesiguranta, incapacitate de concentrare, dificultatea de a lua decizii, lipsa timpului pentru relaxare, dar cati dintre noi stiu ca stresul determina si aparitia unor simptome fizice ? Acestea pot fi: dureri constante de cap, oboseala, tensiune musculara, gura uscata, greata, palpitatii, ameteala, transpiratie abundenta, diaree etc.
Desi se numeste „de relaxare”, efectele acestui tip de masaj nu este doar relaxarea musculara si generarea unei stari de buna dispozitie. Intr-adevar, are un efect psihologic demonstrat, ajutand la inlaturarea incordarii psihice generată de preocuparea constantă a mintii cu problemele cotidiene.

Beneficiile masajului de relaxare

- eliminarea rapida a oboselii si a stresului,
- eliminarea starilor de oboseala accentuata,
- calmeaza durerile,
- relaxeaza muschii incordati (ce poate conduce si la eliberarea emotiilor reprimate),
- indeparteaza starea de apatie,
- elimina toxinele din corp, imbunatatind circulatia,
- inlatura insomnia si durerile de cap.

Este recomandata cel putin o sedinta de masaj de relaxare pe saptamana, pentru recuperarea echilibrului interior si armonizarea organismului, din toate punctele de vedere.